Kerstdubbelconcert barbershopshowkoor Whale City Sound en vrouwenpopkoor Chemistry

Kerstdubbelconcert barbershopshowkoor Whale City Sound en vrouwenpopkoor Chemistry

Flyer kerstconcert 2017

Op zaterdag 16 december verzorgen barbershop showkoor Whale City Sound en vrouwenpopkoor Chemistry twee sfeervolle dubbelconcerten in de Noorderkerk, gelegen aan de Heijermansstraat 127 in Zaandam.

Barbershopkoor Whale City Sound uit Zaandam bestaat uit ca. veertig heren met de muzikale basis in barbershop harmony. Met het koor als geheel, maar ook met kleinere groepen daarbinnen, wordt er regelmatig een uitstap naar meer close harmony arrangementen gemaakt. Het koor beweegt zich op de top van Barbershop Singing en is negenvoudig kampioen van Nederland.
Sinds 2016 is Floor van Erp dirigent van Whale City Sound.

Het eveneens Zaanse Chemistry is vijfendertig dames sterk en zingt een voornamelijk Engelstalig repertoire, variërend van klassiekers tot moderne popsongs. Dirigente Marjan Politiek arrangeert bekende nummers opnieuw, speciaal voor dit koor. Er wordt meerstemmig gezongen en dat hoor je terug in de vertolking van de liedjes: wel herkenbaar, maar soms in een verrassend ander jasje gestoken.
De muzikale begeleiding is in handen van pianiste Inga Kruma.

Het matinee vangt aan om 15:00 uur en het avondconcert om 20:00 uur.
De zaal is een half uur tevoren geopend.

Kaarten zijn te verkrijgen voor € 15,00 (kinderen t/m 12 jaar € 10,00) aan de kassa bij de ingang van de kerk. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, koop dan in de voorverkoop via één van de volgende manieren:

* De iDeal webshop, tickets krijgt u direct in uw mailbox. Transactiekosten 50 cent per kaartje.
* De Whale City Sound webshop. Betaling verloopt via PayPal (met een Paypal account of creditcard), 50 cent transactiekosten per kaartje.
* Overboeking naar rekeningnummer van Whale City Sound.
Indien u gebruik wilt maken van deze methode, verzoeken wij u:
1. Het totaal van de kaartjes over te maken naar rekeningnummer NL75 INGB 0006 2554 61 t.n.v. BHC Whale City Sound o.v.v. van uw email adres.
2. Een mail te sturen naar penningmeester@whalecitysound.nl met:
– uw gegevens,
– hoeveel kinder- en volwassenenkaartjes u wilt aanschaffen,
– of het voor de middag- of avondvoorstelling is.

<Terug naar de homepage>

Om te delen: